eFysio tilbyder

eFysio tilbyder fysioteraputiske interventioner med fokus på personer der har mange stillesiddende og koncentrerede timer foran computeren. Så oplever du eller en kollega gener, smerter eller irritationer? Eller ønsker du at forebygge dette? Så er du kommet det rette sted.

 

Fysioterpeutisk Træning

eFysio fokuserer på, at give bedst mulige træning skræddersyet til netop dine behov. 

Jeg betragter eSport som en idrætsgren og spillerne som atleter. Atleterne skal kunne koncentrere sig i flere timer i streg, reagere hurtigt, kommunikere med resten af teamet og have et højt fokus. Derfor er det vigtigt at man som eSportsudøver ikke er præget af skader.

Den fysioterapeutiske træning vil derfor være forskellige elementer alt efter dine behov. Træningen vil f.eks. indeholde:

 • Forebyggende træning
 • Vedligeholdende træning
 • Træning efter skade

Et træningsforløb hos eFysio vil varirer alt efter ønske og behov. 

Jeg udarbejder en træningsplan for dig ud fra jeres nuværende standpunkt og dine ønsker og behov. På den måde sikre jeg at hvert forløb bliver specialiseret.

Fysioterapeutisk Behandling

Skader og overbelastninger er noget der forekommer i alle sportsgrene, især hvis det bliver udført på et højt plan eller over mange timer. I dette er eSporten ingen undtagelse.

Skader der oftest ses hos personer i eSporten:

 • Smerter eller nedsat mobilitet i nakken.
 • Smerter eller nedsat mobilitet i eller omkring skulderen.
 • Smerter eller nedsat mobilitet i øvre/midt ryg.
 • Smerter eller nedsat mobilitet i lænden.
 • Smerter omkring albuen ved den primære musehånd.

Behandlingsinterventionen vil varierer alt efter behov, men vil primært foregå gennem fysisk træning. Fysisk træning er et af de elementer i fysioterapien der har en forskningsbaseret virkning på skader og er derfor det eFysio primært anvender.

 

Ergonomisk Vejledning

Ergonomi eller siddestillinger (Som her er i fokus), kan være et relevant element at optimere hvis man ønsker en højere performance.

For at arbejde mest effektivt er det bl.a. vigtigt have en rank holdning, dvs. at ryggen og nakken holdet ret. På den måde opnår man det bedste signal fra hjernestamme til kroppen.

Ergonomi er ofte noget der tager tid at ændre, da man som oftest sidder i en stilling, der har været ens siddestilling i mange år. Derfor vil en drastisk ændring af dette medføre en nedsat performance og man skal derfor lave en løbende ændring, således at man i sidste ende får et højnet niveau.

Jeg tilbyder derfor vejledning i hvordan man bedst optimere ergonomien

Foredrag

eFysio tilbyder ligeledes foredrag om ovenstående emner. Det kan være at din forening har nogle bekymrede forældre og ønsker viden vedr. forebyggelse af skader og hvad man skal sikre sig, for at skaden ikke sker?

Emner for foredrag er følgende:

 • Forebyggende træning, hvorfor?
 • Skader, er det noget man kan undgå?
 • Ergonomi, hvad er det?

Der kan sammensættes et foredrag således at det passer til jeres fokus og interesse. Det er også muligt at få alle emnerne, men med forkortet indhold, således at man kommer omkring de vigtigste elementer af det hele. 

Er der emner i finder relevant men som ikke står ovenfor, så er i også meget velkommen til at tage kontakt, så finder vi en løsning.